A tökéletes kerti játszótér elkészítése

Ha van gyereked, biztos hallottad már a kérést: egy kerti játszótér kialakítása az udvarba. Ennek kialakítása pénz, hely és idő kérdése. Nem kell a legdrágább játszóteret kialakítani ahhoz, hogy a gyerekek jól érezzék magukat. Mutatunk néhány dolgot, ami jól jöhet egy ilyen játékos udvarba.

A tökéletes kerti játszótér elkészítése

Játszóház

Az egyik legegyszerűbb, és mégis legnagyobb sikerrel járó dolog egy játszóház. Ha nincs rá nagy kereted, nem kell túlbonyolítani, egyszerű négy fal kis tetővel, ajtóval, ablakkal megfelel a célnak. Természetesen ha nagyobbat, vagy modernebbet szeretnél, arra is megvan a lehetőséged.

Kerti játszótér

A kerti játszótér egy olyan szerkezetet jelent, mely kis toronnyal, hintával, mászófallal is rendelkezhet, a lényeg, hogy egy összetettebb szerkezet. Általában a drágább játékok közé tartozik, azonban több fajta játékkal, vagy akár homokozóval is felszerelve minden gyerek megtalálhatja rajta azt, amihez kedve van.

Homokozó

Ahogy írtuk az előbb, egy homokozó lehet egy nagyobb játék része is, azonban ha nincs arra keret vagy igény, teljesen jó egy egyszerű homokozó házi összerakása is. A gyerekek hasonlóan jól fogják érezni magukat benne, az egyik kedvenc játékuk lesz.