Mi az a reptéri transzfer?

A reptéri transzfer a személygépkocsis személyszállítás egyik formája. Általában akkor használják a reptéri transzfert az emberek, amikor repülővel utaznak valahova, innen is kapta a nevét. Ettől függetlenül természetesen igénybe vehető csak személygépkocsis utazásra is, nem követező reptérre utazni a szolgáltatás használatával.

Mi az a reptéri transzfer?

A szolgáltatás költségét általában egy személyre adják meg, azonban ez a költség változhat annak függvényében, hogy, hányan utaznak egyszerre az autóban. Több cég is kedvezményeket biztosít arra az esetre, ha egyszerre többen veszik igénybe a szolgáltatást.

Fizetni általában az utazás végén kell, vagy mielőtt útra indulnánk, nem akkor, amikor lefoglaljuk a transzfert.

Ha repülőre utazunk, akkor a transzfer cég gondoskodik arról, hogy időben elinduljunk, de ne kelljen ott sokat várnunk a felszállásra. Ha szeretnénk, akkor otthonunkból is indulhatunk, visszafelé pedig természetesen a reptéren fognak várni minket, amikor landol a gépünk.

Legtöbb cégnél választhatunk az autók közül, így biztosak lehetünk benne, hogy az alkalomnak megfelelő autóban utazhatunk. Más autóra van szükség, ha valaki tárgyalásra igyekszik a repülőút után, és másik autó kell, ha valaki családdal, gyerekekkel utazik nyaralásra, kikapcsolódásra.