Samsung okostelefon kijelzőjének cseréje

Samsung okostelefon kijelzőjének cseréjeAz okostelefonoknál az egyik leggyakoribb hiba, probléma, hogy a kijelző megreped, eltörik. Ilyen esetekben javítani, vagy cserélni kell a Samsung kijelzőt. Mivel a garancia nem biztos, hogy kiterjed ilyen esetekre, így alaposan meg kell gondolni, mihez kezdjünk. Cikkünkben ehhez fogunk segítséget nyújtani.

Az első lehetőség természetesen hivatalos márkaszerviz. Amennyiben a telefon még garanciás, így ezt javasolt választani, akkor is, ha ez a legdrágább lehetőség, mivel külső beavatkozás a garancia elvesztését vonhatja maga után. Minőségét tekintve természetesen tökéletes lesz a telefon a javítást követően.

Ha már lejárt a garancia, vagy csak nem engedhetjük meg magunknak a magas költségeket, akkor lehetőség van külső cég általi javításra is. Egyre több ilyennel találkozhatunk az országban. Lényege, hogy olcsóbban, valamint gyorsabban javítják, cserélik a Samsung kijelzőket. A legjobb cégek ma már gyári technológiát alkalmaznak, így nem kell attól félnünk, hogy minőségben nem üti meg a szintet a javított okostelefon. A javításra garanciát is vállalnak, valamint akár meg is várhatjuk a helyszínen, amíg elkészül a mobil, mivel néhány óra alatt ki tudják cserélni a kijelzőt. Hivatalos szervizben ez nem megy ilyen gyorsan.