Szolgáltatások a Szigetvári Kempingben

A Szigetvár Kemping rengetek szolgáltatással várja az érdeklődőket, a kikapcsolódni, szórakozni vágyókat, a városba érkezőket. A kemping honlapján, a www.szigetvaron.com megtekinthetők ezek a szolgáltatások részletesen, de cikkünkben is bemutatjuk őket.

A kemping fő attrakcióját az egész nyár folyamán megrendezésre kerülő programok. Június elejétől augusztus végéig minden héten rendezvények, koncertek várják az érdeklődőket. Koncertet ad pl. az USNK és PIXA is, de idén is lesz a több éve rendszeresen megrendezésre kerülő Szigetvárock zenei fesztivál is. A rendezvények között lesz Egészség Nap, Szalmakalap Fesztivál, Gyerek Katlan és Autós- motoros fesztivál is.

A kemping szolgáltatásai között kiemelt figyelmet kap a kisgyerekeknek megrendezett táboroztatás is. Az egyes táborok 5 napra szólnak, hétfőtől péntekig, és egész napos elfoglaltságokat jelentenek a 8-12 év közötti gyerekek számára. Mivel a nyári gyerekfelügyelet sokak számára nehézségeket okoz, így a táboroknak köszönhetően a gyerekek is egy élménnyel lehetnek gazdagabbak, és a szülőknek is meg van oldva a gyerekfelügyelet egy hétre.

A kemping harmadik szolgáltatása a rendezvényhelyszín kiadása. Az itt található belső rendezvényterem 40 fős rendezvények megrendezésére alkalmas, a kinti, nyitott helyszínen pedig akár 80 fős rendezvényeket is lehet tartani. A helyszín tökéletes céges csapatépítők, baráti bulikon át akár esküvők helyszíneként is.