Szigetvári programok

Az idei (2018-as) nyár a sportszeretők számára valószínűleg a labdarúgó világbajnokságról fog szólni. Nem lesz ez másképp Szigetváron sem, ahol rengeteg egyéb program mellett a VB meccseinek szigetvári szabadtéri közvetítésével várja a város a kikapcsolódni vágyókat.

A városban a 2016-os EB alatt rengetegen voltak kíváncsiak a mérkőzésekre, így idén is biztosítanak lehetőséget a nyilvános meccsnézésre.

A VB meccsek mellett számos egyéb program is lesz ebben a hónapban. A kétkerekű járgányok szerelmesei számára rendeznek kerékpáros felvonulást, ügyességi versenyeket, motoros felvonulást, valamint motoros kaszkadőr bemutatót is.

A tanév végégre való tekintettel a diákok sem maradhatnak ki a rendezvény programjai közül, felvonulás lesz számukra, valamint tanévzáró party is megrendezésre kerül a városban.

A magyar hagyományoknak megfelelően lesz néptánc bemutató, valamint tangóharmonikás előadás is.

Szintén a labdarúgást szem előtt tartva Király Gábor, a magyar foci válogatott kapusa tart élménybeszámolóval egybekötött közönségtalálkozót a városban.

A kisgyermekek sem maradnak saját programok nélkül, lesz zenés-játékos gyerekműsor, gyerekprogramok, akadálypálya, és meglátogathatják az állatkórházat is.

A programok közül nem maradhatnak ki a zene rajongói sem, ugyanis megrendezésre kerül idén is a korábbi évekből jól megszokott SzigetváRock zenei fesztivál is, később pedig a mozsgói Kakasfesztivál várja a szórakozni vágyókat.