Milyen típusú autómosók vannak?

Milyen típusú autómosók vannak?Aki rendelkezik saját autóval, tudja, hogy nincs annál jobb, mikor az autó tiszta, frissen van mosva. Erre azonban nem mindig jut idő, vagy nem mindig van lehetőségünk a tökéletes tisztításra. Cikkünkben az autómosók fajtáit, típusait (pl. autómosás Pécs) fogjuk bemutatni, hogy könnyebb legyen választani közöttük.

Autómosó típusok:

  • Otthoni kézi mosás. Nem tartozik szigorúan az autómosókhoz, ha otthon tisztítjuk autónkat, de meg kell említeni, mivel ez az egyik legnépszerűbb lehetőség. Minősége attól függ, hogy mennyi időnk van, és milyen eszközökkel rendelkezünk otthon.
  • Kézi mosás. Ennek lényege, hogy az autómosónál beállunk egy helyre, ahol rendelkezésünkre áll magasnyomású víz, tisztítószerek stb. Pénzzel működik, amennyit bedobunk, annyi víz/eszköz áll rendelkezésünkre.
  • Külső automatikus tisztítás. Ennél a lehetőségnél (pl. benzinkúton, vagy különálló autómosónál) csak annyit kell tennünk, hogy beállunk az autómosóba, kifizetjük a szolgáltatás árát, minden mást elvégez helyettünk az automata rendszer.
  • Teljes tisztítás. Az előző lehetőségek csak a külső tisztítást végzik, de lehetőség van arra is, hogy az autó belsejét is kitakaríttassuk. Annyi a különbség, hogy a belső tisztítást nem gépek, hanem alkalmazottak végzik.