Ruha webáruház fejlesztése a képek segítségével

Ruha webáruház fejlesztése a képek segítségévelMa már szinte mindenki, aki az internetes kereskedelemben érdekelt, tisztában van vele, hogy a kiváló képek különös fontossággal bírnak. Ez fokozottan igaz ruha webáruház esetén. Mivel nem lehet felpróbálni, megtapintani a ruhákat, így csak a leírás és a képek segítségével lehet eladni a termékeket. Cikkünkben azt fogjuk bemutatni, hogy lehet a képekből előnyt kovácsolni divat webshopoknak.

Profi fotós alkalmazása

Sokan követik el azt a hibát, hogy tucat képekkel akarják eladni a ruhákat. Ennél azonban van sokkal jobb megoldás is: ha profi fotóssal készíttetünk termékképeket. Ez természetesen pénzbe kerül, azonban a fotós minőségi munkát végez, valamint olyan, és annyi képet készít, amennyit szeretnénk. Ez különösen akkor előny, ha kevés képpel rendelkezünk a termékekről.

Alap képek átalakítása

Ha nem tehetjük meg, hogy minden terméket külön-külön lefényképeztessünk, akkor jó megoldás lehet, hogy azokat a képeket, melyeket a gyártó ad a termékekhez, átalakítjuk. Egy kis szerkesztés segítségével fel lehet dobni a képeket, valamint a webáruház designhoz tudjuk őket alakítani. A termékeket nem változtatjuk, csak a körítést.

Modell képek

Mivel a ruhák esetén a kinézet a kulcs, ezért olyan képekkel is rendelkezzünk az egyes termékekről, amikor modellek viselik őket. Ebből a vásárlók láthatják, hogy is néz ki akkor, amikor embereken van a ruhadarab.

360 fokos képek

Ma már lehetőség van olyan animációk elkészítésére, melyek 360 fokban mutatják a termékeket. Ezek kifejezetten előnyösen ruhák, divatcikkek esetén.